Opettajat

JESSI ROUSKU

Olen Funkyn perustaja ja opetan kaikenikäisiä lapsia, nuoria ja aikuisia. Tunneillani haluan jakaa tanssin iloa ja onnistumisen elämyksiä. Ensimmäiset tanssikokemukseni ovat 80-luvulta jazztanssin maailmasta ja sen jälkeen on tullut kokeiltua lähes kaikkia tyylejä avoimin mielin.
Koen jokaisella olevan oikeus tanssia ja siksi haluan myös tarjota koulussamme monenlaisia ja -tasoisia tunteja kaikille tanssinharrastajille. Tanssi on tapa ilmaista tunteita ja tanssi auttaa kokemaan ja kehittämään oman kehon hallintaa.
Vuosittain käyn ulkomailla hakemassa uusia ideoita ja virikkeitä, sekä seuraamassa tanssimaailman kehitystä. Tämän kaiken haluan jakaa oppilailleni. Tervetuloa nauttimaan tanssin maailmasta Funkyn mahtavaan tanssiperheeseen.

SATU ADEL

Moikka!
Olen Turusta kotoisin oleva -90 syntynyt innokas tanssahtelija. Aloitin tanssiharrastuksen jo pienenä, kun minut vietiin ensimmäiselle balettitunnille. Vuosien varrella on tullut tanssittua lajeja laidasta laitaan, mutta street-lajit veivät sydämeni mennessään käytyäni ensimmäistä kertaa ihailemassa Suomen parhaimmistoa SM-kisoissa. Siitä asti olen treenannut streetti-lajeja todella intohimoisesti. Monipuolisen taustani myötä hiphop -tunneillani on vaikutteita esim. breikistä.
Tunneillani opetellaan löytämään omaa hoppi-tyyliä, tanssitaan täysillä ja hyvällä fiiliksellä :)

CAMILLA GUSTAFSSON

Olen tanssiin ja teatteriin hurahtanut iloinen ja innokas opettaja. Parikymmentä vuotta sitten aloitin jazztanssin harrastamisen ja ihastuin ikihyviksi! Päätoiminen tanssinopettaja minusta tuli vuonna 2001. Tuolloin opetin Tampereella Hip Hop Housella ja Komediateatterilla. Vuonna 2006 muutin Turkuun opiskelemaan teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Teatteriala on antanut uusia näkökulmia myös tanssin saralle. Tunneillani haluan taata oppilaille tanssin iloa ja uuden oppimista, ja tietenkin sopivasti hikoilua! :)

NETTA KARI

Tässä teille elävä todiste siitä, että kuka tahansa voi oppia tanssimaan.
Muutama vuosi taaksepäin astelin ensimmäiselle tankotanssitunnilleni ilman aiempaa tanssikokemusta ja sille tielle jäin.
Tankoilusta on tullut vahva osa omaa elämääni, ja kovalla tahdolla on menty eteenpäin pienistä vastoinkäymisistä huolimatta.
Nykyään opetan Funkylla tankotankotanssin tekniikkaa alkeista ylöspäin.
Tunneillani pyrin tuomaan turvallisesti esille tankoilun lähes rajattomat mahdollisuudet hauskuutta unohtamatta.
Olitpa sitten vuosia tanssinut tai vasta aloittamassa, tarvitset mukaasi vain avoimen mielen astua tankotanssin huimaan maailmaan.
"Voi tahto tankotanssijan nostaa ilmaan!"

KATRIN VASKELAINEN

Funkyn ensiaskeleista saakka opettajana toiminut Katrin Vaskelainen on menestynyt sekä tanssijana, että koreografina.
Hän on valmistunut Turun konservatoriolta ja Lontoon musikaaliteatterikoulusta (Millenium Dance LTD 2000).
Ammattitaitoaan hän on viime vuosina pitänyt yllä treenaamalla itse säännöllisesti ulkomailla, viimeksi New Yorkissa. Lisäksi Katrin on esiintynyt teattereissa, tanssiproduktioissa, sekä useiden eri suomalaisartistien taustalla. Hänellä on myös oma esiintyvä tanssiryhmä Katrinity.

Funkylla avoimien tuntien ohella Katrin vastaa EK-ryhmästä ja kilpailuryhmien toiminnasta.
Opetuksessaan hän on erittäin tarkka tanssin tekniikasta ja ilmaisusta. Tunneilla keskitytään kehonhallintaan, jokaisen tanssityylin tekniikkaan, sekä tanssijoiden oman tyylin kehittämiseen. Koreografiat ovat monipuolisia ja tanssijoille erittäin haastavia. Katrin kannustaa jokaista kokeilemaan rajojaan, heittäytymään tanssin syvyyksiin ja välittämään tunteitaan tanssin kautta.

NIKO KÄRKKÄINEN

"Olen 26-vuotias fysioterapeutti, jolle kaikenlainen liike ja liikunta on ollut intohimona läpi elämän; mitä haasteellisempi liikunta - sen parempi. Siksi breikki kolahti minulle niin voimakkaasti aloittaessani sen vuoden 2008 syksyllä. Breikissä saa yhdistää liikkeen ja rytmin haasteellisen luovalla tavalla upeaksi kokonaisuudeksi. Breikkitreeneissäni jokainen - lapsi, nuori tai aikuinen - tekee ja oppii omalla tasollaan ja omalla tavallaan, haasteiden kuitenkaan loppumatta. Lihaskuntotunneillani panostetaan kehon monipuoliseen harjoitteluun, jotta se pysyisi vahvana ja toimintakykyisenä niin arjessa, kuin harrastuksienkin parissa. Haasta itsesi ja tule mukaan hikoilemaan tanssin tahtiin :)"

EMMI TIERMAS

Emmi on vuonna -82 syntynyt tanssin ammattilainen ja kulttuurituottaja. Emmi on valmistunut tanssinohjaajaksi vuonna 2003 ja opettanut tanssia päätoimisesti lähes kymmenen vuotta. Hän on toiminut tanssijana, koreografina ja tuntiopettajana useissa eri tanssikouluissa ja -seuroissa.

Emmi on aloittanut tanssiuransa tanssiurheiluseura Bolerossa vuonna 1992 kilpatanssin parissa. Lattarit ja vakiot taittuivat vuosia käsi kädessä, kunnes Emmi erikoistui latinalaistansseihin. Vuosien varrella mukaan on tullut paljon uusia tanssilajeja ja -tyylejä. Tänä päivänä Emmi opettaa pääasiallisesti showtanssia, latinoshowta, parilattareita, lastentanssia ja nimenomaan tanssijalle suunnattua kehonhuoltoa. Hän on myös suorittanut monia tanssi- ja liikunta-alan kursseja. Hän on mm. lisensoitu Zumba- ja Rumbita-ohjaaja.

Emmi on kilpaillut latinalais- ja vakiotansseissa, sekä osallistunut lukuisia kertoja mm. show-, hip hop- ja nykytanssikisoihin ja katselmuksiin. Hän on SM-kisojen lisäksi edustanut Suomea useasti myös EM – ja MM - kisoissa. Koreografioita Emmi on tehnyt esim. show-, latino- ja discotanssin parissa niin soolo-, duo- kuin ryhmäkoreografioina. Hänen ohjelmansa ovat saavuttaneet SM-kisoissa useita finaali- ja palkintosijoituksia.

Opettajana Emmi toivoo löytävänsä jokaisesta tanssijasta hänen oman persoonallisuutensa, rohkeutensa ja vahvuutensa. Tanssissa kehomme joutuu koetukselle ja venymään yli äärirajojensa antaakseen katsojalle visuaalisen elämyksen. Jokaisella tanssijalla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Taitona onkin vangita katsojan huomio ja mielenkiinto korostaen tanssijan parhaita puolia. Kukaan ei ole koskaan täydellinen tai tanssijana valmis. Pyrimme siis luomaan yleisölle elämyksen ja illuusion täydellisyydestä. Tämän illuusion onnistuessa tanssija on hetken täydellinen.

LOTTA LÄHTEENMÄKI

Lotta on harrastanut tanssia pitkään, ja hänon opettanut tanssia kaikenikäisille ja -tasoisille oppilaille jo lähes 9 vuoden ajan. Kilpailukokemusta on karttunut viiden vuoden ajalta niin kotimaasta, kuin ulkomailtakin. Lukion jälkeen Lotta kävi Västra Nylands Folkhögskolanin tanssilinjan, jonka jälkeen hän pääsi opiskelemaan Oulun seudun ammattikorkeakouluun showtanssinopettajaksi. Tanssinopettajaksi hän valmistui keväällä 2010. Syksyn 2011 Lotta vietti New Yorkissa käyden erilaisilla tanssitunneilla eri tanssikouluissa (mm. Peri Dance, Dance New Amsterdam ja  Broadway Dance Center). New Yorkista tarttui mukaan paljon uusia lajeja ja tyylejä sekä opettamiseen, että myös Lotan omaan tanssimiseen. Tanssin ohelle Lotta on löytänyt tankotanssin ja joogan osaksi omaa harjoitteluaan.

SUVI NIEMINEN

Hei, olen Suvi Nieminen ja aloitin tanssimisen 7-vuotiaana. Tanssi on jo pitkään ollut osana jokapäiväistä elämääni, ja nyt opiskelen Turun Taideakatemiassa tanssinopettajaksi. Vuonna 2005 voitimme tanssiryhmäni kanssa hiphop - pienryhmän Suomen mestaruuden, ja vuonna 2006 saimme EM - kisoissa hopeaa. Rakastan esiintymistä, ja tunneillani keskitymmekin paljon esiintymiseen ja ilmaisuun. Tavoitteena on pitää hauskaa ja nauttia tanssimisesta! (Olen suomenruotsalainen, joten opetus sujuu ongelmitta myös toisella kotimaisella kielellä.)

NOORA LUUKKO

Moikku! Olen 22v street-tanssija Turusta. Päälajinani on hip hop, jonka pariin olen eksynyt noin kymmenisen vuotta sitten. Esiintymiskokemusta on kertynyt useasta eri paikasta ja tilaisuudesta, sekä muutamissa kisoissakin on tullut pyörähdettyä. Lasten ja nuorten ohjaamisen olen aloittanut jo vuonna 2005 erinäköisissä lajeissa ja toiminimikkeissä. Opettajan pyrin olemaan avoin ja reipas, niin että kaikilla olisi ilo tulla tunneilleni pitämään hauskaa street - tanssin pariin.

HILKKA WIRMOLIN

Moi kaikki! Olen 24-vuotias luokanopettajaksi opiskeleva paljasjalkainen turkulainen. Tanssi ja musiikki ovat suuri intohimoni, ja niillä onkin todella suuri rooli jokapäiväisessä elämässäni. Tieni tanssin pariin kulki joukkuevoimistelun ja kilpa-aerobicin kautta, joita harrastin aktiivisesti koko lapsuuteni. Kokemusta kertyi useista kilpailuista ja esiintymisistä. Olen aina rakastanut esiintymistä, ja tanssia kokeillessani löysin ilmaisun vapauden. Nautin erityisesti siitä, miten liikkeellä voi ilmaista musiikkia.
Olen tanssinut nyt aktiivisesti kymmenen vuotta, joiden aikana kokemusta on kertynyt useista eri tanssilajeista lattareista breikkiin. Ilokseni olen saanut jakaa tanssillisia elämyksiä ohjaamisen muodossa niin lapsille, nuorille, kuin aikuisillekin. Funkylla opetan 20+ hiphop-ryhmää. Hiphopin ja Streetin olen kokenut omaksi alueekseni, mutta aina löytyy intoa paljon muillekin tyyleille. Siitä kertoo hyvin myös oma, itsenäinen tanssiryhmämme, Heartbeat Dancers ry, jonka kanssa toteutamme monipuolisia ja omintakeisia showkokonaisuuksia.
DANCING IS MUSIC MADE VISIBLE

HANSU NORDMAN

Olen turkulainen freelancer - tanssija ja tanssinohjaaja. Olen valmistunut keväällä 2008 nykytanssijaksi Turun konservatorion tanssilinjalta. Opintojeni jälkeen olen työskennellyt useissa teatteri- ja nykytanssiproduktioissa. Opetuskokemusta minulle on kertynyt vuodesta 2000 lähtien showtanssista, jazztanssista, baletista, lastentanssista, tanssitekniikasta sekä nykytanssista. Kokemusta löytyy myös joukkue- ja rytmisten kilpavoimistelijoiden kanssa työskentelystä usean vuoden takaa, niin ohjaajana, kuin myös ohjelmien koreografina. Koreografina parhaimmat saavutukseni ovat aikuisten nykypienryhmän SM-kulta 2010 ja junioreiden SM-hopea nykypienryhmissä vuodelta 2009. Tunneillani keskityn antamaan oppilailleni mahdollisimman monipuoliset eväät tanssintekniikan kehittämiseen. Haluan myös korostaa tanssijan yksilöllistä tapaa liikkua kuunnellen omaa kehoaan. Haluan antaa oppilailleni sopivan määrän haasteita, unohtamatta kuitenkaan tanssin tuomaa ainutlaatuista iloa :)......"

NYT!

KEVÄTLUKUKAUSI 15.1-13.5.2018.

KEVÄÄN UUSI LUKUJÄRJESTYS ON PÄIVITETTY FACEBOOK SIVULLE!

Teemme uusia nettisivuja joten pahoittelemme nettisivujen "seisomista". Avaamme uudet sivut mahdollisimman pian!KEVÄTNÄYTÖKSEN TALTIOI TULIJALKA.

Ennakkotilaukset:  tulijalka@gmail.com

DVD:n hinta 25€ + postituskulut 3€.

 

 

 

           

Tuntikuvaukset

Tuntikuvaukset

FUNKYJAM

Dance Studio Funkyn jammailutunti. Tunti on vauhdikas, hauska ja haastava cocktail eri tanssityylejä. Tällä tunnilla vahvistat kehoa, motoriikkaa, rytmiikkaa ja esiintymistaitoa.

TUNTIKUVAUKSET›

Torstai