Tuntikuvaukset

Dancehall

on jamaikalainen tanssi- ja musiikkityyli. Se sisältää vaikutteita hip hopista, afrosta ja latinalaistansseista. Rento meininki ja rytmikäs musiikki saa varmasti hymyn huulille.

 

ShowKIDS (4-5v ja 6-7v)

Tunnilla tehdään vauhdikkaita sarjoja, joissa pyritään kehittämään rytmitajua, musiikin ilmaisua, kykyä omaksua erilaisia tanssityylejä ja sulauttaa niitä yhteen. Musiikkityylit vaihtelevat nykyhetken trendeistä aina musikaaleihin asti. Tunti sisältää myös tekniikkaosuuksia. Hauskaa irrottelua omalla tyylillä.

BreikkiKIDS alle 8v.

New Yorkin kaduilla syntynyt tanssityyli, jonka opetus on vahvasti yksilölähtöistä. Tunnilla opetellaan breikin perusliikkeitä. Lisäksi tutustutaan myös vaativampiin liikesarjoihin jokaiselle sopivalla tasolla. Tunti kehittää rytmiikkaa, kehon voimaa, liikkuvuutta, motoriikkaa sekä omaa luovuutta. Asuksi sopivat rennot liikuntavaatteet ja sisätossut.

FunkyJam

Dance Studio Funkyn jammailutunti. Tunti on vauhdikas, hauska ja haastava cocktail eri tanssityylejä. Tällä tunnilla vahvistat kehoa, motoriikkaa, rytmiikkaa ja esiintymistaitoa. Huolellisen alkulämmittelyn jälkeen siirrytään venyttelyn kautta itse loppusarjaan.

Show

Tunnilla tehdään vauhdikkaita sarjoja, joissa pyritään kehittämään rytmitajua, musiikin ilmaisua, sekä kykyä omaksua erilaisia tanssityylejä ja sulauttaa niitä yhteen. Musiikkityylit vaihtelevat nykyhetken trendeistä aina klassisiin musikaaleihin. Tunti sisältää myös tekniikkaosuuksia. Hauskaa revittelyä omalla tyylillä.

Lyrical dance

Tunti sisältää baletin ja jazztanssin tekniikkaa. Erittäin hyvä tunti oppia lyyrisen ja kauniin liikkeen puhtautta, tunnetta ja jatkuvuutta. Tunnilla pääosassa ovat musiikin ja liikkeen tulkinta.

Jump & Turns

Tunti koostuu lämmittely- ja koordinaatio-osuuksista. Tunnilla harjoitellaan keskilattialla erilaisten piruettien ja hyppyjen tekniikoita. Tunti kehittää tanssijan tasapainoa, ponnistusvoimaa sekä koordinaatiota.  Lattianpoikkiharjoitteissa tehdään vauhdikkaita sarjoja yhdistellen koordinaatiota vaativia piruetti- ja hyppysarjoja. Tunti sopii niille jotka haluavat kehittyä tanssijana mahdollisimman monipuolisesti.

Street

Street on yleisnimitys eri katutanssityyleille old school hip hopista new styleen (eng. Streetdance is a fusion of styles from hip hop genre). Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti, ja näin ollen tanssityylejä on useita erilaisia.

Popping

Popping on Boogaloo Samin ja Electric Boogaloos - ryhmän kehittämä funktanssityyli. Tärkeää poppingissa on tekniikan lisäksi tanssillisuus. Tunnilla harjoitellaan hyvällä meiningilla ja “groovella”  poppingin perusliikkeitä ja tekniikkaa. Tunti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita laajentamaan tuntemustaan katutanssin maailmasta.

House

on yksi katutanssien tyylisuuntauksista, vaikkakin sen alkuperä ei ole kaduilla vaan klubeilla. House tanssissa käytetään housemusiikkia. House on luonteeltaan improvisaatiollista ja korostaa nopeata ja monimutkaista jalkatyötä yhdistettynä sujuvaan vartalon liikkeeseen.

 

 

Fit for dance

Tehokas ja selkeä tunti, joka sisältää ripauksen armeijahenkeä. Tunti koostuu monipuolisista toiminnallisista lihaskuntoharjoitteista. Kehotunti on täyttä treeniä ja luo hyvän lihaskunnon jokaiselle tanssijalle. Tämä tunti täydentää hyvin tanssitunteja, joissa lihaskunnon osuus jää vähäiseksi. Kehotunti sopii erittäin hyvin myös miehille.

Opettajat

JESSI ROUSKU

Olen Funkyn perustaja ja opetan kaikenikäisiä lapsia, nuoria ja aikuisia. Tunneillani haluan jakaa tanssin iloa ja onnistumisen elämyksiä. Ensimmäiset tanssikokemukseni ovat 80-luvulta jazztanssin maailmasta ja sen jälkeen on tullut kokeiltua lähes kaikkia tyylejä avoimin mielin.

KAIKKI OPETTAJAT ›

OPETTAJAT

LOTTA LÄHTEENMÄKI

Lotta on harrastanut tanssia pitkään, ja hänon opettanut tanssia kaikenikäisille ja -tasoisille oppilaille jo lähes 9 vuoden ajan. Kilpailukokemusta on karttunut viiden vuoden ajalta niin kotimaasta, kuin ulkomailtakin.

KAIKKI OPETTAJAT ›

Broadway

Nykytanssi

Nykytanssi on laajempi nimitys tuoreemmille, 1900-luvulla kehittyneille, tanssilajeille. Nykytanssin muodot elävät vahvasti ajan mukana, ja niistä eriytyy jatkuvasti uusia tyylisuuntia. Tunneilla työstetään vartalon keskiosasta lähtevää kokonaisvaltaista liikettä, koordinaatiota, elastisuutta ja nykytanssin eri tyylisuuntiin perustuvaa tekniikkaa. Tunti sisältää lämmittelysarjoja keskilattialla, liikkuvia askelsarjoja poikittais- ja diagonaalisuunnassa, sekä loppusarjoja.

Breikki

New Yorkin kaduilla syntynyt tanssityyli, jonka opetus on vahvasti yksilölähtöistä. Tunnilla opetellaan breikin perusliikkeitä. Lisäksi tutustutaan myös tuntitason mukaan vaativampiin liikesarjoihin jokaiselle sopivalla tavalla. Tunnilla hyödynnetään vahvasti osallistujien omaa luovuutta. Tunnille tarvitset rennot liikuntavaatteet ja sisätossut.

Hip Hop

Hip Hop - kulttuuri vaikuttaa voimakkaasti tähän kaduilla syntyneeseen tanssityyliin, jonka tekniikat ja muodot vaihtuvat jatkuvasti. Tunti sisältää alkulämmittelyn , venyttelyn ja loppusarjan lisäksi lihaskuntoa. Hip Hop on koko ajan muuttuva tanssityyli ja näin ollen myös jokaisella opettajalla on hyvin omannäköiset tunnit. Tule nauttimaan tanssin rentoudesta ja energisyydestä. Tunnille tarvitset väljät asusteet sekä sisätossut.

ShowLatino

Tällä tunnilla yhdistetään villin showmaisesti lattaritanssien askeleita pop- ja  lattarimusiikkiin. 1-2 - tasolla opetellaan perusaskeleita, 3 - tasolla tanssitaan kengillä. Tunnille tarvitset lattarifiilikseen sopivat asusteet. 3 - tason tunnille lattarikengät!

Commercial street

Oletko joskus ihastunut musiikkivideon mooveihin, rakastunut suosikki artistisi biitteihin tai hätkähtänyt taustatanssijoiden räiskyvää asennetta? Oletko tuntenut halua päästä kokeilemaan juuri niitä tanssikuvioita ja kokemaan sitä hyvää fiilistä, mutta et tiedä mistä aloittaa tai olet ehkä jännittänyt ettei sinusta olisi siihen?
Tämä tunti on just sulle!

Locking

Locking on funkmusiikkiin 1970- luvulla syntynyt energinen, hauska, ja ennen kaikkea funky tanssi. Tanssille on ominaista liikkeen pysäyttäminen asentoihin, nopeat käsiliikkeet, rennot askeleet ja lantioliikkeet. Locking- tunnilla treenataan lockingin alkuperäisiä liikkeitä hyvällä meiningillä, yhdistetään liikkeitä sarjoiksi ja opitaan käyttämään niitä itsenäisesti. Locking-tunnilla soi luonnollisesti funk.

Tankotanssi

Tankotanssi on vahvasti tekninen tanssimuoto, jossa käytetään lattiasta kattoon ulottuvaa tankoa. Liikuntamuotona laji kehittää erityisesti voimaa, notkeutta ja koordinaatiota. Tankotanssin viikkotunneille osallistuminen edellyttää tankotanssin peruskurssin suorittamista.

Afrofusion

Afrofusion tunnilla tanssitaan erilaisiin afrobeat musiikkityyleihin, kuten azonto ja naija. Tärkeänä osana on lantiokontrolli sekä haussuttelevat liikkeet iloiseen ja nopeatempoiseen musiikkiin. Hiki varmasti tulee, mutta tärkeintä on pitää hauskaa!

BodyFusion

Alkulämmittelyosuus sisältää Tai Chin, joogan ja baletin liikesarjoja, joiden tarkoituksena on opetella kuuntelemaan omaa kehoaan. Tunti etenee lämmittelyavauksista tasapaino-osuuteen ja sieltä joogaa ja pilatesta sisältävään osioon. Tunnin päättää rentoutusosuus. Tunti kehittää oman kehon hallintaa, sisäistä voimaa, liikkeen virtaavuutta, lihaskuntoa ja kykyä rentoutua. Oma alusta mukaan!

NYT!

KEVÄTLUKUKAUSI 15.1-13.5.2018.

KEVÄÄN UUSI LUKUJÄRJESTYS ON PÄIVITETTY FACEBOOK SIVULLE!

Teemme uusia nettisivuja joten pahoittelemme nettisivujen "seisomista". Avaamme uudet sivut mahdollisimman pian!KEVÄTNÄYTÖKSEN TALTIOI TULIJALKA.

Ennakkotilaukset:  tulijalka@gmail.com

DVD:n hinta 25€ + postituskulut 3€.

 

 

 

           

Tuntikuvaukset

Tuntikuvaukset

FUNKYJAM

Dance Studio Funkyn jammailutunti. Tunti on vauhdikas, hauska ja haastava cocktail eri tanssityylejä. Tällä tunnilla vahvistat kehoa, motoriikkaa, rytmiikkaa ja esiintymistaitoa.

TUNTIKUVAUKSET›

Torstai